Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Buku Teks Digital PDF KSSM Tingkatan 4


Buku Teks Digital PDF KSSM Tingkatan 4 . Pihak Kementerian Pendidikan Malaysia telah mengambil inisiatif untuk membangunkan pendidikan seiring dengan arus pemodenan dan teknologi.

Justeru itu, buku teks juga diambil berat sebagai medium yang perlu diolah dari sudut kepenggunaan di dalam kelas. Pihak sekolah boleh memuat turun atau membuat salinan 'softcopy' buku teks yang berkaitan untuk digunakan samada di dalam kelas, Makmal Komputer dan sebagainya.

Seiring dengan kemajuan teknologi di negara kita, kaedah pembelajaran juga perlu berubah dan mantap bagi mendedahkan pelbagai inovasi kepada anak murid kita.


Senarai Buku Teks Digital KSSM Tingkatan 



Semoga perkongsian Buku Teks Digital PDF KSSM Tingkatan 4 memberi infomasi dan manfaat kepada semua guru dan pelajar.


Penafian: segala URL dan pautan diperolehi daripada pihak ketiga dan bukannya dipublish oleh CikguPress

Sumber: Bahagian Buku Teks KPM




19 تعليقًا for "Buku Teks Digital PDF KSSM Tingkatan 4"

  1. salam..utuk sains tingkatan 4 ada x?

    ردحذف
  2. salam. saya nak tanya, untuk buku teks matematik tambahan ada tak? Kalau ada, mohon share. Terima kasih :)

    ردحذف
    الردود
    1. غير معرفمايو 27, 2020

      https://amalinstori.blogspot.com/2020/05/buku-teks-digital-tingkatan-4-kssm-bm.html

      حذف
  3. Ade x untuk addmaths, modern maths chemistry, pyshics, Pai ?

    ردحذف
  4. غير معرففبراير 28, 2020

    CHEMISTRY MANA??


    ردحذف
  5. Buku teks perakaunan ada tak?

    ردحذف
  6. tiada buku teks add math kssm f4 dlp ?

    ردحذف
  7. غير معرفأبريل 08, 2020

    Add math mane?? Fake hope je seh

    ردحذف
  8. غير معرفأبريل 15, 2020

    Hei awk fikir semua org amik ke subjek pilihan ni. Awk, awk fikir la dulu , amik la subjek yg majoriti semua org amik. Takde la org susah2 bkk website ni lps tu x dpt pun cari buku teks online yg diorang nk tengok. Jangan la bg harapan palsu kt orang. Harap awk terima nasihat ni ye. Saya tegur jek. Mane tahu nasihat saya ni membantu awk ke? Lastly, mianhe mianhe hajima.... jangan marah eh:)

    ردحذف
  9. pendidikan moral takda ke???

    ردحذف
  10. غير معرفأبريل 24, 2020

    Pendidikan moral x de ke????

    ردحذف
  11. Semuanya membantu terima kasih

    ردحذف
  12. Tiada buku teks bio ke? Mohon share spy kerja kita dipermudahkan

    ردحذف
  13. buku teks bio bukan dlp x de ke?

    ردحذف
  14. غير معرفأغسطس 27, 2020

    hello! got english textbook?

    ردحذف
  15. غير معرفأبريل 30, 2021

    Perniagaan????

    ردحذف
  16. Mohon dapatkan buku Text English dan Prinsip Akaun secara online. Mohon share ye ke saidatul79@gmail.com

    ردحذف