Daftar Percuma Tutor A+ UPSR, PT3 Dan SPMPortal Pendidikan Utusan [www.tutor.com.my]merupakan antara laman web pendidikan pertama di negara ini dalam industri pembelajaran atas talian. Pernah muncul lima terbaik anugerah laman web pendidikan Shell , diperakui yang terbaik oleh agensi dan organisasi pendidikan dan pernah dicadangkan oleh MIMOS mewakili Malaysia ke UNESCO pada sekitar 2003 sebagai laman komuniti pendidikan yang paling meluas penggunaannya.

[www.tutor.com.my] kini dibuka secara PERCUMA untuk semua pelajar UPSR, PT3 dan SPM selama 4 bulan mulai 1 September 9 hingga 31 Disember 2018.

Kepada semua calon peperiksaan UPSR, PT3 dan SPM, sila membuat pendaftaran di portal pendidikan [www.tutor.com.my] untuk mendapatkan soalan latih tubi dan set percubaan A+. Jom sama-sama manfaatkan peluang ini bersama-sama.Daftar sini

Boleh juga daftar terus dengan klik ikon di bawah.Pendaftaran ke 100, 500, 1000, 5000 dan 10000 akan menerima hadiah istimewa daripada pihak A+Guru boleh menggunakan [www.tutor.com.my] sebagai bahan utama pembelajaran dalam makmal komputer di sekolah. Guru boleh menayangkan dan membincangkan setiap soalan ketika sesi di makmal.

Apa lagi? Jom daftar dan SHARE info ini dengan kawan-kawan yang lain

Sumber: tutor.com.my
Previous Post Next Post