Buku Teks Digital PDF KSSM Tingkatan 4 . Pihak Kementerian Pendidikan Malaysia telah mengambil inisiatif untuk membangunkan pendidikan seiring dengan arus pemodenan dan teknologi.

Justeru itu, buku teks juga diambil berat sebagai medium yang perlu diolah dari sudut kepenggunaan di dalam kelas. Pihak sekolah boleh memuat turun atau membuat salinan 'softcopy' buku teks yang berkaitan untuk digunakan samada di dalam kelas, Makmal Komputer dan sebagainya.

Seiring dengan kemajuan teknologi di negara kita, kaedah pembelajaran juga perlu berubah dan mantap bagi mendedahkan pelbagai inovasi kepada anak murid kita.


Senarai Buku Teks Digital KSSM Tingkatan 



Semoga perkongsian Buku Teks Digital PDF KSSM Tingkatan 4 memberi infomasi dan manfaat kepada semua guru dan pelajar.


Penafian: segala URL dan pautan diperolehi daripada pihak ketiga dan bukannya dipublish oleh CikguPress

Sumber: Bahagian Buku Teks KPM




16 Comments

  1. salam..utuk sains tingkatan 4 ada x?

    ReplyDelete
  2. salam. saya nak tanya, untuk buku teks matematik tambahan ada tak? Kalau ada, mohon share. Terima kasih :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. https://amalinstori.blogspot.com/2020/05/buku-teks-digital-tingkatan-4-kssm-bm.html

      Delete
  3. Ade x untuk addmaths, modern maths chemistry, pyshics, Pai ?

    ReplyDelete
  4. Buku teks perakaunan ada tak?

    ReplyDelete
  5. tiada buku teks add math kssm f4 dlp ?

    ReplyDelete
  6. Add math mane?? Fake hope je seh

    ReplyDelete
  7. Hei awk fikir semua org amik ke subjek pilihan ni. Awk, awk fikir la dulu , amik la subjek yg majoriti semua org amik. Takde la org susah2 bkk website ni lps tu x dpt pun cari buku teks online yg diorang nk tengok. Jangan la bg harapan palsu kt orang. Harap awk terima nasihat ni ye. Saya tegur jek. Mane tahu nasihat saya ni membantu awk ke? Lastly, mianhe mianhe hajima.... jangan marah eh:)

    ReplyDelete
  8. Pendidikan moral x de ke????

    ReplyDelete
  9. Semuanya membantu terima kasih

    ReplyDelete
  10. Tiada buku teks bio ke? Mohon share spy kerja kita dipermudahkan

    ReplyDelete
  11. buku teks bio bukan dlp x de ke?

    ReplyDelete
  12. hello! got english textbook?

    ReplyDelete

Post a Comment

Previous Post Next Post