Buku Teks Digital PDF KSSM Tingkatan 5


Buku Teks Digital PDF KSSM Tingkatan 5 . Pihak Kementerian Pendidikan Malaysia telah mengambil inisiatif untuk membangunkan pendidikan seiring dengan arus pemodenan dan teknologi.

Justeru itu, buku teks juga diambil berat sebagai medium yang perlu diolah dari sudut kepenggunaan di dalam kelas. Pihak sekolah boleh memuat turun atau membuat salinan 'softcopy' buku teks yang berkaitan untuk digunakan samada di dalam kelas, Makmal Komputer dan sebagainya.

Seiring dengan kemajuan teknologi di negara kita, kaedah pembelajaran juga perlu berubah dan mantap bagi mendedahkan pelbagai inovasikepada anak murid kita.


Senarai Buku Teks Digital KSSM Tingkatan 5

Semoga perkongsian Buku Teks Digital PDF KSSM Tingkatan 5 memberi infomasi dan manfaat kepada semua guru dan pelajar.Sumber: Bahagian Teknologi Pendidikan, KPM

Penafian: Segala pautan/ links muat turun bahan yang disediakan berasal daripada pihak ketiga dan bukannya dihostkan oleh Cikgu Press

10 Comments

 1. Kenapa al syariah tak boleh

  ReplyDelete
 2. Why syariah cant open it

  ReplyDelete
 3. Salam sejahtera. Saya perlukan buku teks digital Pendidikan Moral Tingkatan 5. Puas search tak dapat2. Skrg musim PKP, murid tahun lepas tidak pulangkan buku. Jadi bagaimana nak jalankan PDPC ya kerana buku teks adalah rujukan utama. Mohon share jika ada. Terima kasih.

  ReplyDelete
 4. text book seni form 5 kssm ada tak?

  ReplyDelete
 5. Knape syariah tk adaaa '(

  ReplyDelete
Previous Post Next Post