Buku Teks Digital KSSR Semakan Tahun 4 (SK)


Buku Teks Digital KSSR Semakan Tahun 4 (SK) . Pihak Kementerian Pendidikan Malaysia telah mengambil inisiatif untuk membangunkan pendidikan seiring dengan arus pemodenan dan teknologi.

Justeru itu, buku teks juga diambil berat sebagai medium yang perlu diolah dari sudut kepenggunaan di dalam kelas. Pihak sekolah boleh memuat turun atau membuat salinan 'softcopy' buku teks yang berkaitan untuk digunakan samada di dalam kelas, Makmal Komputer dan sebagainya.

Seiring dengan kemajuan teknologi di negara kita, kaedah pembelajaran juga perlu berubah dan mantap bagi mendedahkan pelbagai inovasikepada anak murid kita.

p/s: bagi softcopy yang tiada, pihak kami masih menunggu softcopy yang akan dikeluarkan oleh bahagian teknologi pendidikan. Kami tidak boleh keluarkan softcopy ikut suka kerana akan melanggar hak cipta KPM. Harap maklum

Buku Teks Digital KSSR Semakan Tahun 4 (SK)

Semoga perkongsian Buku Teks Digital KSSR Semakan Tahun 4 (SK) memberi infomasi dan manfaat kepada semua guru dan pelajar.

Sumber: Bahagian Teknologi Pendidikan, KPM

5 Comments

 1. satu link buku saja yg boleh dibuka?

  ReplyDelete
 2. Tu aa tu

  ReplyDelete
 3. Usaha yang terbaik. tahniah dan terima kasih

  ReplyDelete
 4. AnonymousMay 16, 2020

  page tak membantu langsung

  ReplyDelete
 5. masa ni la teknologi pendidikan nak tunjuk relevennya mereka. abih apa guna pejabat besar kat bukit kiara tu. saya nak buat bahan youtube kalu ada bahan..ebuku teks pun takde

  ReplyDelete
Previous Post Next Post