Buku Teks Digital KSSR Semakan Tahun 4 (SK)


Buku Teks Digital KSSR Semakan Tahun 4 (SK) . Pihak Kementerian Pendidikan Malaysia telah mengambil inisiatif untuk membangunkan pendidikan seiring dengan arus pemodenan dan teknologi.

Justeru itu, buku teks juga diambil berat sebagai medium yang perlu diolah dari sudut kepenggunaan di dalam kelas. Pihak sekolah boleh memuat turun atau membuat salinan 'softcopy' buku teks yang berkaitan untuk digunakan samada di dalam kelas, Makmal Komputer dan sebagainya.

Seiring dengan kemajuan teknologi di negara kita, kaedah pembelajaran juga perlu berubah dan mantap bagi mendedahkan pelbagai inovasikepada anak murid kita.

p/s: bagi softcopy yang tiada, pihak kami masih menunggu softcopy yang akan dikeluarkan oleh bahagian teknologi pendidikan. Kami tidak boleh keluarkan softcopy ikut suka kerana akan melanggar hak cipta KPM. Harap maklum

Buku Teks Digital KSSR Semakan Tahun 4 (SK)

Semoga perkongsian Buku Teks Digital KSSR Semakan Tahun 4 (SK) memberi infomasi dan manfaat kepada semua guru dan pelajar.

Sumber: Bahagian Teknologi Pendidikan, KPM

Next Post Previous Post
5 Comments
 • Unknown
  Unknown April 15, 2020

  satu link buku saja yg boleh dibuka?

 • Anonymous
  Anonymous April 16, 2020

  Tu aa tu

 • Unknown
  Unknown April 21, 2020

  Usaha yang terbaik. tahniah dan terima kasih

 • Anonymous
  Anonymous May 16, 2020

  page tak membantu langsung

 • Unknown
  Unknown June 07, 2020

  masa ni la teknologi pendidikan nak tunjuk relevennya mereka. abih apa guna pejabat besar kat bukit kiara tu. saya nak buat bahan youtube kalu ada bahan..ebuku teks pun takde

Add Comment
comment url